22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YAPI KREDİ, WESTERN UNION İŞBİRLİĞİ

Yapı Kredi, dünya çapındaki 200 ülke ve bölgede, 420 bini aşkın hizmet noktasıyla hızlı, güvenilir ve kolay para gönderme-alma hizmeti sağlayan Western Union'la işbirliği anlaşması imzaladı

YAPI KREDİ, WESTERN UNION İŞBİRLİĞİ

08 Haziran 2010 / 12:20

TURİZMİN SESİ


Bu işbirliği sayesinde Yapı Kredi şubelerinden, banka hesabına gerek olmadan, Western Union ile yurt dışına para gönderilebilecek veya yurt dışından Türkiye'ye gönderilen para çekilebilecek. İşlemler Euro ya da dolar olarak yapılabilecek.

Western Union'la para gönderip, almak için resmi kimlik belgesiyle Yapı Kredi şubelerinden form doldurmak yeterli oluyor. İşbirliğinden Yapı Kredi müşterisi olsun ya da olmasın herkes yararlanabiliyor.

İşlemin gerçekleşmesinin ardından transfer edilen para, alıcısı tarafından, birkaç dakika içerisinde* herhangi bir Western Union acentesinden geçerli bir kimlik ya da pasaport göstererek hiçbir bir masraf ödenmeden güvenle çekilebiliyor.

Western Union Hakkında
Uluslararası para transferi liderlerinden birisi olan Western Union (NYSE: WU), iş ortakları Orlandi Valuta ve Vigo, müşterilerine 200'den fazla ülke ve bölgede yaklaşık 420 bin noktadan oluşan bir ağ üzerinden hızlı, güvenli ve kolay para gönderme, fatura ödeme ve para çeki satın alma imkânı sunuyor. 1851 yılından bu yana hizmet veren Western Union ilk olarak telgraf sistemi ile ünlendi. Western Union Türkiye'de PTT ve Bankalar aracılığıyla 4700'den fazla acente noktasında hizmet veriyor. Daha fazla bilgi için: www.westernunion.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.