22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YAZ SICAKLARININ EN FERAH ADRESİ

Yazın serinlemenin en sağlıklı, en keyifli ve en eğlenceli halini İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni sembolü Wyndham Istanbul Kalamış Marina’nın teras ve bahçe katlarındaki ferah havuzlarında yaşayın!

YAZ SICAKLARININ EN FERAH ADRESİ

20 Haziran 2013 / 19:07


Yaz geldi, İstanbullular için şehirden uzaklaşmadan dinlenme ve serinleme vakti! Marmara Denizi’nin mükemmel manzarasında konumlanan Wyndham Istanbul Kalamış Marina klorsuz, sağlıklı havuzları, geniş güneşlenme alanları, Chill Out ve Blues Time müzik dolu dakikaları ile yaz boyunca size huzurlu saatler vadediyor!Yaz aylarında en güzel kaçış noktası haline gelen Wyndham Kalamış’ta stresten uzaklaşacak, güneşin keyfini sürecek, spor yapacak ve şehrin içinde tatil atmosferini yaşayacaksınız!

Wyndham Kalamış’ta Klorsuz Serinlik
Serinlemenin en sağlıklı yolunu sunan Wyndham Kalamış  havuz temizliğinde klor kullanmıyor. En önce sağlığınızı düşünen otel klor yerine ekolojik yoğunlaştırılmış dezenfektan kullanıyor. Gümüş ile stabilize edilmiş Hidrojen Peroksit biyolojik olarak yıkımlanıyor, %99,99 oranında su ve oksijene ayrışıyor. Renksiz ve kokusuz olan bu yöntem pH değerine bağlı olmaksızın dezenfeksiyon etkisi gösteriyor. Böylelikle size yalnızca sağlıklı serinliğin tadını doya doya çıkarmak kalıyor!Ferah Alanlar, Aile İndirimleri, Ücretsiz Otopark… Hepsi Wyndham İstanbul Kalamış Marina’da!Anadolu Yakası’nın gözbebeği Wyndham Istanbul Kalamış Marina, İstanbul’da tatil gibi bir gün geçirmeniz için haftada iki gün Chill Out Time ve Cumartesi günleri 17:00 itibariyle Blues Time müzik yayını yapıyor.
 
Bu süreler içinde yiyecek ve içeceklerde misafirlerine %1o indirim sunuyor.
Wyndham Istanbul Kalamış Marina’nın teras ve bahçe katındaki havuzlarına günlük giriş hafta sonu 150 TL, hafta arası ise 100 TL. Misafirler tek girişle iki havuzdan da faydalanabiliyorlar. Havuz üyeliğinde aile indirimi sunan otel, aile fertlerinden ikinci kişi için %20 indirim sağlıyor. Çocuklu aileler için bahçe katındaki havuz ideal bir eğlence alanı sunuyor. Çocuklarınızın da onlar için ayrılmış özel alanlarda sizinle birlikte keyifli vakit geçirip doyasıya eğlenebilirler.
Konuklarının konforu ve rahatı için her ayrıntıyı düşünen otel aracıyla gelen misafirleri için de avantajlar sunuyor. 5 saat ücretsiz yararlanabileceğiniz otoparkın yanında Wyndham Istanbul Kalamış Marina’da vale hizmeti de bulunuyor.
 
Hafta içi ve hafta sonu teras havuz 09:00 – 20:00, bahçe havuz ise 09:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet veriyor.Kalamış Fener Caddesi 38 – Kalamış İstanbul
Bilgi ve rezervasyon: +90 216 400 00 00
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.