22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YAZ TATİLİNİN KEYFİ ADIOS İLE ÇIKAR

Yapı Kredi'nin seyahat kartları adios ile adios Premium, yaz sezonu boyunca Türkiye'nin en güzel tatil beldeleri Çeşme ve Bodrum'daki seçkin beach, otel ve restoranlarda yüzde 15'e varan indirim sunuyor

YAZ TATİLİNİN KEYFİ ADIOS İLE ÇIKAR

27 Haziran 2010 / 01:06

TURİZMİN SESİ
Üstelik yaz süresince Antalya, Bodrum, Çeşme ve Dalaman tatilleri için uçak biletlerini sadece 99 TL değerinde puan ile alabilen adios ve adios Premium kart sahipleri bu bölgelerdeki havalimanı transferlerinde de ücretsiz shuttle hizmeti ayrıcalığından faydalanabiliyorlar.

Çeşme'de Bu'ra, Fun Beach Club, Ilıca Otel, İmren Han Cafe, İncirli Ev, Köşe Kahve, Köşem Emin'in Yeri, Paparazzi, Picante, Port Restaurant, Sapa Otel, Seaside, Sefahathane, Shayna, Sole Mare, Şarabi, Tash Mahal Otel, 15 Eylül Kıraathanesi'nde yapacakları harcamalarda adios kullanıcıları yüzde 10, adios Premium sahipleri ise yüzde 15 indirimden yararlanabiliyorlar.

Bodrum'da ise Bagno, Balıkçı Sait, Casita Beach, Divan Palmira, Maki Beach, Maki Otel, The Marmara Beach, Yu Otel'de yapacakları harcamalarda yine adios kullanıcıları yüzde 10, adios Premium sahipleri ise yüzde 15 indirimden faydalanabiliyorlar.

Ayrıca tüm bu hizmetlerden Crystal Play ve World Platinum sahipleri de %20'ye varan farklı indirim oranları ile yararlanabiliyorlar.

Yeterli puanı olmayan adios sahipleri Avanspuan kullanarak kampanyaları değerlendirebiliyor. Kampanyadan yararlanmak ve rezervasyon için 444 0 444'ten 1 ve 6'yı tuşlayarak Yapı Kredi Seyahat Hattı'na ulaşılması yeterli oluyor. Kampanyalar ile ilgili detaylı bilgiye adioscard.com adresinden de ulaşılabiliyor.

ADİOS'UN ÖZELLİKLERİ
Yapı Kredi'nin bedavaya seyahat ettiren kartı adios ile kazanılan puanlar uçak yolculuklarının yanı sıra kara ve deniz ulaşımından araç kiralamaya, otel konaklamalarından tur paketi satın almaya kadar seyahat ile ilgili her türlü harcamada kullanılabiliyor. Worldcard'ın tüm özelliklerine sahip olan ve tüm kampanyalarından yararlanan adios'ta, günlük alışverişlerden ve kampanyalardan kazanılan puanlar seyahat için kullanıldığında belirli bir katsayı ile çarpılarak daha da değerli hale geliyor. Puanlar ile alınan uçak biletleri için ayrıca alan vergisi ödemeyen adios sahipleri yurtdışı seyahatlerinde ve tüm dünyadaki duty free alışverişlerinde yapacakları harcamalarda 3 taksit fırsatından da yararlanabiliyorlar.

adios sahipleri ayrıca Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki World Lounge'un yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki Yapı Kredi Valet Parking hizmetinden ve Yapı Kredi Shuttle ile indirimli havalimanı transferlerinden faydalanabiliyor. adios'un sunduğu seyahat sigortası sayesinde, vize işlemleri için talep edilen sigorta poliçesinin ayrıca alınmasına gerek kalmıyor. adios ile seyahat planlamak için 444 0 444' ten 1 ve 6'yı tuşlayarak ulaşılabilen Yapı Kredi Seyahat Hattı'nı aramak yeterli oluyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.