22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YAZIN KEYFİNİ YAPI KREDİ ADIOS’LA ÇIKARIYOS!

Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartı adios, bu yaz da kullanıcılarına Türkiye’nin en seçkin otel ve restoranlarında yüzde 10 indirim sağlıyor

Yazın Keyfini Yapı Kredi Adıos’la Çıkarıyos!

03 Ağustos 2016 / 11:17

TURİZMİN SESİ


Yapı Kredi adios kullanıcıları seyahatleri boyunca kazanmaya devam ediyor. Kart sahipleri, gözde tatil merkezi Çeşme’de, Asma Han, Babylon Çeşme, Before Sunset, Cadde75 Otel, Cin by Göz, Dalyan Cevat’ın Yeri, Göz Lokal, Göz Lounge, Göz Oda, İmren Han Cafe, İncirli Ev, Kapari Bahçe, Karina Alaçatı, Köprü Bistro, Köşem Emin’in Yeri, Meyhane Şerefe, Paparazzi, Roka Bahçe, Sole Mare, Şerefe Balık ve Vintage Hotel’de yüzde 10 indirimden yararlanıyor.

Yapı Kredi adios kart ile eşsiz denizi, kültürel ve doğal güzellikleriyle en çok tercih edilen tatil beldelerinden Bodrum’da, Divan Bodrum, Flamm, Kumquat, Melengeç, Moon Beach, Panorama Pasanda ve Zazu Lounge’un yanı sıra Göcek’teki Sailor’s Pub’da yüzde 10 indirim ayrıcalığından faydalanılıyor. Ayrıca bu indirim fırsatı İstanbul’un en popüler plajlarından Babylon Kilyos’ta da geçerli oluyor.Anlaşmalı mekanlar ve indirimlerle ilgili detaylı bilgiye adioscard.com.tr’den ulaşılabiliyor. Seyahatlerinizi planlamak ve Yapı Kredi adios’un benzersiz fırsatlarından yararlanmak için 444 0 444 Yapı Kredi Seyahat Hattı’nı aramak yeterli oluyor.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.