22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YEMEĞİN SANATA DÖNÜŞTÜĞÜ MEKAN

Şirvan Kebap lezzetli ve zengin menü içeriği ile kısa sürede müdavimlerinin damak zevkine ulaştı

YEMEĞİN SANATA DÖNÜŞTÜĞÜ MEKAN

22 Ocak 2010 / 14:59

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Şirvan Kebap ." zihniyetini esas kabul ederek, güler yüzü ile lezzeti bir arada sunuyor Şirvan Kebap, Anadolu misafirperverliğini misafirlerinin damak tadı ile bir araya getirdi.

Özenle hazırlanmış 144 farklı seçeneğiyle Türkiye'nin en zengin Anadolu mutfağına sahip olan Şirvan Kebap'da her gün farklı bir lezzeti seçebilirsiniz.

Fıstıklı Kebabı, Perde Pilavı , Antep Lahmacunu ve Patlıcandan 'dan yapılan acılı, zengin baharatlı dolması , şiş köfteler, renkli biberler, ızgara domates, tereyağlı fındık lahmacun üzerinde, yoğurt ve domates sos ile servis edilen Vali kebabı mekanın spesiyalleri arasında.

Misafir ve müşterilerine, 5 yıldızlı standartlarda, hizmet vermek ve her durumda müşteri memnuniyetini sağlamak için Şirvan Kebap Levent 'de yemeği sanata dönüştürüyor.

Günlük hayatta unutulan kaliteyi yeniden kazandırmayı hedefleyen '' Şirvan Kebap " günün yorgunluğunu , unutulmaz kılan lezzetlerini tattırarak kalite' den ödün vermeden, müşteriye verdikleri değer kadar mutfağa da değer vererek, damak lezzeti ile de çıtayı yükseltiyor

'Şirvan Kebap' ve ekibi ilkelerinden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor

Müşterilerinin isteği üzerine her türlü düğün & davet organizasyonları, iş yemekleri, ürün lansmanları, tanıtım kokteylleri, bayanlar günü toplantıları ile motivasyona ve şirket personeline yönelik eğlence ve kutlamalarda profesyonel iş anlayışı çerçevesinde eğitimli ekibi ile hizmet vermektedir.

" Şirvan Kebap' " bu anlayışla sizleri ve misafirlerinizi sınırların ötesinde zengin bir menü çeşidi ve güler yüzlü kadrosu ile memnuniyete davet ediyor

Siz isteyin biz "Sizleri Ayrıcalıklı Kılalım"

Bu mekanlarda her türlü kalabalık toplantılarınızı, iş yemeklerinizi, nişan, düğün davetlerinizi de düzenleyebilirsiniz. Eğitimli personeli; "misafirimizin memnuniyeti bizim için asıl kazançtır." zihniyetini esas kabul ederek, güler yüzü ile lezzeti birarada sunuyor. En modern ve sıhhi ortamlarda, yerli besi kuzu ve dana etlerini bir daha unutamayacağınız zarafetle tabaklara taşıyor.

Ulaşım kolay; otopark problemini yaşamayacağınız, çocuklarınızın oyun oynayarak hoşça vakit geçirecekleri aktiviteleri dahi düşünerek dizayn edilmiş, şık ve ferah ortamlar sizde tiryakilik yaratacak.

Lezzetin adresi Şirvan Kebap
www.sirvankebap.com.tr  
Büyükdere cad:No:140 Levent
Rezervasyon: 0212 282 32 06

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.