27 Temmuz 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya30°C
  • Ankara28°C

YEMEK SEPETİ KAZANDIRIYOR

Yemeksepeti.com'dan sipariş veren kullanıcılar T-box'tan 10 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

YEMEK SEPETİ KAZANDIRIYOR

30 Eylül 2009 / 09:44

TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin ilk ve en büyük online yemek sipariş sitesi yemeksepeti.com'dan sipariş veren kullanıcılara T-box, 10 TL değerinde hediye çekleri armağan ediyor.

Yemeksepeti.com kullanıcıları bu çekleri mağazalarda ya da online olarak  t-box.com.tr'de kullanabiliyorlar. Eylül sonuna kadar 150.000 kişiye dağıtılacak olan T-box hediye çekleri 30 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli.

Ülkemizin ilk ve en gelişmiş online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com, üyelerine farklı sürprizler sunmaya devam ediyor. Yemeksepeti.com ve T-box tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında her gün yemeksepeti.com'dan sipariş veren 5.000 kişi T-box'tan 10 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Eylül ayı boyunca toplam 150.000 kişiye verilecek olan hediye çekleri T-box mağazaları veya t-box.com.tr'den yapılacak 30 TL ve üzeri tüm alışverişlerde geçerli. 10 TL değerindeki T-box hediye çekleri yemeksepeti.com'dan yapılacak her sipariş sonrasında kazanılabiliyor.

Yemeksepeti.com kullanıcıları Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerini kolayca ve hiçbir ek ücret ödemeden sipariş verebiliyorlar. Üstelik de restoranların yalnızca yemeksepeti.com'a özel hazırladığı kampanyalardan yararlanma fırsatına da sahipler. Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerinin sipariş verilebildiği yemeksepeti.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Denizli, Konya ve Kıbrıs'ta hizmet veriyor.

11 büyük il ve Kıbrıs'ta 580 binden fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan yemeksepeti.com, 3.250'nin üzerinde restorandan binlerce farklı çeşitte yemek alternatifi sunuyor. Yemek ve menülerin fiyatlarını ayrıntılı olarak inceleyebilme fırsatı sunan yemeksepeti.com, hem Türkçe hem de İngilizce olarak hizmet sunuyor.

Yemeksepeti.com hakkında
Ülkemizin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan yemeksepeti.com, 2000 yılında kuruldu. Bugün itibariyle İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Denizli, Konya ve Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yemeksepeti.com, ülkemizdeki paket servis anlayışına çok daha verimli ve hızlı bir alternatif getirdi. Türkiye çapında yaygın hizmet vermeyi kendine misyon edinen yemeksepeti.com, tüm internet kullanıcıları ve ilgili restoranlara, internetten yemek siparişi verebilme ve alabilme olanağı sağlıyor.

Halen 3.250'nin üzerinde üye restoran ve 580.000'i aşkın kayıtlı kullanıcıya sahip olan yemeksepeti.com, günde aldığı 15.000 siparişle 45.000'den fazla kişiye hizmet veriyor. Yemeksepeti.com, internet üzerinden sunduğu hizmetin yanı sıra wap.yemeksepeti.com, SMS ve DIGITURK 525. kanaldan da sipariş kabul ediyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.