22 Ekim 2024
  • İzmir21°C
  • İstanbul19°C
  • Antalya25°C
  • Ankara18°C

YENİ BAŞLANGIÇLARI KUTLAMA ZAMANI

Müzik, eğlence, dans, show, lezzet, seçkin bir ambiyans, dinginlik, şıklık

YENİ BAŞLANGIÇLARI KUTLAMA ZAMANI

20 Aralık 2011 / 09:38

TURİZMİN SESİ
Gloria Hotels & Resorts, yılbaşı gecesi ve yeni yılın ilk günlerini keyifli geçirmeniz için çok özel bir program sunuyor.Gloria Hotels & Resorts'te yılbaşı gecesi ve yeni yılın ilk günleri;Eğlenin; Yılbaşı gecesi sahne alacak Gloria Senfoni Orkestrası'nın ardından, muhteşem dans gösterileri izleyebilir, DJ performansı ve Club Insomnia'da düzenlenecek parti ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilirsiniz.

Çocuklarınız da eğlensin; Yılbaşı gecesi Gogi Çocuk Kulübü'nde minik misafirler için hazırlanan partide, müzikal oyunlar, illüzyon gösterileri ile çocuklarınız unutamayacakları bir yılbaşı gecesi yaşayacak ve Noel Baba'dan hediyeler alacaklar.

Lezzet Şöleni Yaşayın; Türk, Fransız Ege, Uzakdoğu, İtalyan ve Portekiz başta olmak üzere, dünya mutfaklarından farklı tatları, deneyimli şefler tarafından hazırlanan yılbaşı menüsünü özgün ambiyanslı restoranlarda tadın.

Arının; 2011'in ilk günü Gloria Hotels & Resorts'te spa keyfi yaşayın, yeni yıla ruhen ve bedenen yenilenerek başlayın. Uzman terapistlerin kişiye özel sunduğu arınma ritüellerini özel olarak dizayn edilmiş SPA Suit'lerde de deneyimleyebilirsiniz.

Golf Oynayın; Akdeniz'in güneşli ikliminde, Türkiye'nin en büyük golf kompleksi olan Gloria Golf Club'da muhteşem bir golf deneyimi yaşayın. Gloria Golf Akademi'de PGA sertifikalı eğitmenlerinden alacağınız golf dersleri ile, 600 yıllık geçmişe sahip keyifli bir strateji sporu olan golf ile tanışın, yeni yıla farklı bir başlangıç yapın.

Doğanın İçinde Spor Yapın; Tam donanımlı spor aletleri ve eğitmenleriyle hizmet veren MAC Gloria'da doğanın içinde spor yapmanın keyfini yaşayın, birbirinden eğlenceli grup derslerine katılın.

Size Özel Bir Gece İçin…Yılbaşı gecenizi size özel kılmak isterseniz, dilediğiniz alanda dilediğiniz konseptte sizin için oluşturulan bir ortamda yaratılan alanda keyifli akşam yemeği yiyebilir veya özel kutlamanızı unutulmaz kılabilirsiniz.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.