23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YENİ KEŞİFLER YENİ LEZZETLER

ODEON Tours, yazın keyfini serinletici kültür turlarıyla çıkarmak isteyenler için birbirinden dolu programlar hazırladı

YENİ KEŞİFLER YENİ LEZZETLER

14 Mayıs 2012 / 10:52

TURİZMİN SESİ
HABER MERKEZİ-ODEON Tours, Anadolu'nun dört bir köşesine düzenlediği turlarla yaza hızlı bir başlangıç imkanı sağlıyor. Yeni keşifler ve farklı lezzetler bu turlarda misafirleri bekliyor. Kültür turlarında, Karadeniz'den Batum'a, Ege'den Akdeniz'e kadar farklı seçenekler bulunuyor… Tatillerinde kaliteye önem verenlerin doğru tercihi ODEON Tours, Türkiye'nin en güzel yörelerini avantajlı fiyatlarla gezmek isteyen misafirleri için özel kültür turları hazırladı. ODEON Tours'un kültür turları Türkiye'nin sahip olduğu kültürel ve doğal güzellikleri daha da yakından tanımak isteyenleri bekliyor. Müze kart, rehberlik hizmeti, tekne turları ve minibüs bedellerinin dahil olduğu fiyatlar, peşin fiyatına 12 taksitle ödenebiliyor. ODEON Tours İç Pazar Müdürü Akın Akar Aksu, kültür turlarına ilginin her geçen gün arttığını belirtti. Aksu, “ Yurdumuzun sadece güneş ve denizden ibaret olmadığı misafirlerimiz tarafından benimsendi, Karadeniz, GAP, Doğu Anadolu, Kapadokya gibi yöreleri, güneş ve deniz turizmine göre daha ekonomik turlarla gezmek ve görmek isteyenlerin sayısı artıyor” dedi.

Yazın Karadeniz turları büyük ilgi görüyor…
Bu yıl en çok tercih edilen kültür turlarının, mevsimin de uygunluğu sebebiyle Kapadokya ve Batı Karadeniz turları olduğunu kaydeden Aksu, yaz dönemi turlarında ise özellikle Karadeniz turlarının büyük talep gördüğünü, Batum'a vizesiz geçiş imkânın verilmesiyle birlikte Karadeniz turlarına Batum'u da eklediklerini ifade etti. Aksu, Ege-Akdeniz turları hakkında şunları söyledi: “Ege-Akdeniz turlarını ise, tekne turları, rafting ve Aqupark aktiviteleriyle daha da renkli ve heyecanlı hale getirdik. Altı tekne turunun da fiyata dâhil olduğu, yaklaşık 1 haftalık Ege-Akdeniz turlarımız 689 TL den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.”

Karadeniz rüyası
Çok da sıcak olmayan iklimiyle gezginlere yeni yerleri keşfetme fırsatı veren 'Karadeniz rüyası' turu; Trabzon, Rize, Giresun, Samsun, Ayder Yaylası, Uzungöl, Sümela Manastırı, Boztepe, Safranbolu, Sinop'u kapsıyor. 6 gece, 7 gün, 5 gece otel konaklamalı tur 679 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Adım adım Karadeniz ve yaylalar & Batum
Batum, Hopa, Amasya, Trabzon, Rize, Giresun, Samsun, Ayder Yaylası, Uzungöl, Sümela Manastırı, Boztepe, Safranbolu ve Sinop'u kapsayan; 7 gece, 8 gün, 6 gece otel konaklamalı tur, 839 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Karadeniz'in uzak ucu ve yaylalar
Hopa, Amasya, Trabzon, Rize, Giresun, Samsun, Ayder Yaylası, Safranbolu, Sinop, Tokat, Erzincan, Erzurum, Sivas, Kars, Ani Harabeleri, Sümela Manastırı, Uzungöl ve Boztepe'yi kapsayan 'Karadeniz'in uzak ucu ve yaylalar' turu; 9 gece, 10 gün, 8 gece otel konaklamalı olarak gerçekleştirilecek ve 999 TL'den başlayan fiyatlarla sağlanıyor.

Ege & Akdeniz turu
Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Gökova, Fethiye, Kaş, Kalkan, Antalya'yı kapsayan rafting ve 6 tekne turunun da olduğu 'Ege ve Akdeniz' turu 7 gece, 8 gün, 5 gece otel konaklamalı olarak sağlanıyor ve 689 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Masmavi bir Likya gezisine yelken açın
Adını tarihi Likya uygarlığından alan, Gökova, Fethiye, Kaş, Kalkan, Ölüdeniz, Kekova yanı sıra 12 Adalar turu ve 6 tekne turuyla renklenecek, 7 gece, 8 gün, 5 gece otel konaklamalı gerçekleştirilecek tur, 659 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Karya (Marmaris) turu
Gökova, Marmaris, Dalyan, Datça, Jeep Safari, Armutalan, Cennet Koylar'ı yanı sıra 6 tekne turunu kapsayan Karya (Marmaris) turu, 7 gece, 8 gün, 5 gece otel konaklamalı olarak düzenleniyor ve 659 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.