22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YENİ RAKI ÂL’YI TANITTI

Türkiye'nin lider rakı markası Yeni Rakı, seçkin damak tatları için ürettiği yeni ürünü Yeni Rakı ÂLÂ'yı Beşiktaş Four Seasons'da düzenlenen çok özel bir etkinlikle tanıttı

YENİ RAKI ÂL’YI TANITTI

11 Şubat 2011 / 16:36

TURİZMİN SESİ


Türk pop müziğinin en güçlü seslerinden Sertab Erener'in de birbirinden güzel şarkılarıyla eşlik ettiği geceye, Demet Sabancı, Aziz-Derin-Beliz Sarıyer, Uğur Kozanoğlu, Figen Batur, Ayşe Beyazıt, Serra Tokar, Aslı Çiftkurt, Zafer-Akın Kozanoğlu gibi basın, cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

 Gecede konuşan Mey İçki CEO'su Galip Yorgancıoğlu , “Bu gece Mey İçki olarak 6 yıllık geçmişimizin, ama geleneksel içki kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan milli içkimiz rakının nesillere yayılan tarihinin zirve noktasını kutluyoruz” dedi. Gurmelerin damak tadına hitap ederek, rakı keyfini doruğa ulaştıracak mükemmel bir rakı deneyimi sunan Yeni Rakı ÂLÂ, geceye katılanlardan tam not aldı.

Seçkin damaklar için üretilen Yeni Rakı ÂLÂ'nın eşsiz formülü, rakı ustaları tarafından yılların geleneği ve tecrübesi ile sayısız denemeler sonucunda yaratıldı. Özenle seçilen en kaliteli üzümler elle toplandıktan sonra toprağa değmeden titizlikle özel askılarda kurutuldu.

 Böylece üzüm salkımları, her tarafı güneş ışığını görerek doğanın tüm lezzetlerini içinde tuttu. Yoğun anason tadı, kokusu ve yüksek alkol seviyesi damakta daha dengeli ve kalıcı bir tat bırakmasını sağladı. Son olarak, özel meşe fıçılarda dinlendirilerek lezzeti olgunlaştı. Bu eşsiz lezzetin sofralara benzersiz bir keyif sunması için de benzersiz güzellikteki şişesine dolduruldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.