22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YENİ YILA GİRMENİN EN KEYİFLİ YOLUNU ARAYANLAR, ŞİMDİDEN PLANLARI YAPMAYA BAŞLADI BİLE

Bu planlar arasında en çok dikkat çeken iller ise Antalya, Eskişehir, İzmir, Bolu ve Ankara gibi büyükşehir oluyor

Yeni yıla girmenin en keyifli yolunu arayanlar, şimdiden planları yapmaya başladı bile

09 Aralık 2019 Pazartesi 11:03

TURİZMİN SESİ


Yeni yılı en hareketli partiler ve en eğlenceli etkinliklerle karşılayan bu iller, gezilecek yerleri ile de hem Türkiye’den hem de yurt dışından birçok insanın ilgi odağında.

Antalya ile Yeni Yıla Unutulmaz Bir Başlangıç

Her sene olduğu gibi bu sene de çılgın partiler ve eğlencelerin olduğu Antalya, gezilecek yerleriyle de dikkat çekiyor. Yılbaşı eğlenceniz için Antalya'ya gittiğiniz zaman gezmeniz gereken birçok yer mevcut.

Görkemli tarihi yapılara sahip Kaleiçi, Side Antik Kenti, Aspendos ve tanrılar kenti Olympus ile 2020’ye girmeden önce tarihte bir gezintiye çıkabilir; Köprülü Kanyon, Beldibi ve Karain mağarası ile doğanın sunduğu harikaları ziyaret edebilirsiniz.

Doğal Güzelliklerin Arasında Yeni Yıl: Bolu

Yılbaşında en çok tercih edilen yerlerden birisi olan Bolu, sahip olduğu güzelliklerle de eşsiz bir doğa ziyafeti sunuyor.

Yedigöller Milli Parkı, Akkaya travertenleri, Kartalkaya kayak merkezi ve Gölcük gölü ile öne çıkan doğal güzellikleri Seban kaya evleri, Yıldırım Beyazit Camii ve Akşemsettin Türbesi tamamlıyor.

Yılbaşının da İncisi: İzmir

Ege’nin incisi İzmir, yılbaşı için adeta parıldayan bir alternatif olarak cezbediyor. Partiler, eğlenceler ve etkinliklerin yanında İzmir, gezip görülecek yerleriyle de yılbaşında sıkça tercih ediliyor.

İzmir’in sembolü Saat Kulesi; hanları, hamamları ve tarihi dokusuyla Kemeraltı Çarşısı; antik kentler Smyra, Efes, Bergama, Milet, Klazomenai, Teos ve İasos başta olmak üzere İzmir, yılbaşı için gelenleri bambaşka bir dünya ile tanıştırıyor. Kamil Koç da sizi bu dünyaya İstanbul’dan ekspres seferlerle tam 4.5 saatte ulaştırıyor. Rakiplerinden fazlasıyla önde olan Kamil Koç’u tercih edenler, yılbaşı eğlencesine herkesten önce başlıyor!

Anadolu’nun Göz bebeği Eskişehir

Genellikle sakin ve huzurlu yapısıyla bilinen Eskişehir, yılbaşı eğlencelerinin göz bebeklerinden bir tanesi. Yılbaşında gelen yerli ve yabancı turistleri eşsiz dokusuyla karşılayan Eskişehir; Sazova Parkı, Odunpazarı Evleri, Porsuk çayı, Lüle Taşı Müzesi ve tarihi kişilikleri günümüze taşıyan Balmumu Heykel Müzesi ile ziyaretçilerini büyülüyor.

Yılbaşı Eğlencesinin Başkenti: Ankara

Yılbaşı eğlencelerinde başı çeken Ankara, sahip olduğu değerlerle ön plana çıkıyor. Yılbaşı öncesi  veya sonrasında yapacağınız geziler için birçok lokasyon sunan Ankara ile yılbaşı planlarınızın keyfi artacak.

Ankara’ya geldiğinizde ilk durak olarak Anıtkabir’de Ulu Önder’i ziyaret edebilir, Ankara’yı tamamen görebileceğiniz manzarasıyla Ankara Kalesi’ne gidebilir, Ankara’nın kalbi sayılan Kızılay Park’ını gezebilir, ülkemizin kurulduğu yer olan Eski Meclis’te tarihe dokunabilirsiniz.

Peki Yılbaşı Tatili için Otobüs Biletinizi Aldınız mı?

Yılbaşı tatilinde en önemli adımlardan birisi de otobüs biletinizi doğru yerden seçmek. Bu noktada Kamil Koç devreye giriyor ve uygun fiyatlarla konforlu yolculuğu birleştiriyor. Kamil Koç’un ekonomik, rahat ve ekspres otobüs seferlerini keşfetmek, uygun fiyatlara otobüs bileti almak için. www.kamilkoc.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.