22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YENİLENEN ANKARA HİLTON AÇILDI

18 aylık yenileme çalışması sona eren Ankara Hilton Otel kapılarını yenilenen yüzüyle konuklarına açtı. Yenileme çalışmalarının ardından düzenlenen açılış törenine seçkin isimler katıldı.

YENİLENEN ANKARA HİLTON AÇILDI

18 Ocak 2010 / 14:00

TURİZMİN SESİ
Haziran 2008'de başlayan üç aşamalı yenileme çalışması sona eren Hilton Otel yenilenen haliyle çok beğenildi. Otelde, yenileme çalışmalarının ardından düzenlenen açılış töreninde seçkin isimler ağırlandı. Kavaklıdere Balo Salonu'nda düzenlenen açılış partisinin ev sahipliğini Hilton Avrupa Bölge Başkanı Simon Vincent, Hilton Avusturya, Doğu Avrupa ve Türkiye Başkan Yardımcısı Didier Martin, Ankara HiltonSA Genel Müdürü Olivier Vetter, Sabancı Holding CEO'su Ahmet Dördüncü ve Sabancı Holding Genel Sekreteri Nedim Bozfakıoğlu üstlendi.

Teşekkür konuşması
Gecede konuşan Otel Müdürü Vetter “Bu uzun 18 ay boyunca gösterdiğiniz sabır için sizlere teşekkür eder ve ümit ederiz ki sonuç hepinizin beklentilerini karşılamıştır,” dedi. Daha sonra Ahmet Dördüncü, Nedim Bozfakıoğlu, Simon Vincent ve Didier Martin, hep birlikte açılış kurdelasını kesti. Geceye Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen ile Hacettepe Üniversitesi Rektörü Uğur Erdener'in yanısıra çok sayıda yabancı misyon temsilcisi ile seçkin davetliler katıldı.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.