22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YEŞİL SAHALARDAN SONRA “SALİH AKKAYA” NOSTALJİK ŞARKILARLA SAHNEDE İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

BEER HOUSE Beşiktaş, Eğlenceli, Kaliteli, Müzik ile Lezzeti birleştirmek isteyen müzikseverler için unutulmaz bir gece yaşatacak

Yeşil sahalardan sonra “Salih Akkaya” Nostaljik şarkılarla sahnede iddiasını sürdürüyor

02 Mart 2018 Cuma 12:53

TURİZMİN SESİ


1994 senesinde Beşiktaş’ın alt yapısından A takımına seçilerek, Kara Kartal  çatısı altında spora başlayan Salih Akkaya, Antrenör Christoph Daum yönetiminde 94-95 sezonunda şampiyonluğu yaşayan, bir çok ünlü hoca ile çalışma fırsatı buldu.

beer-house-besiktas,-salih-akkaya,nostalji,-90’lar,muzik,eskimeyen-sarkilar,-besiktas.jpg

Sırasıyla (Rasim Kara, John Benjamin Toshack ve Nevio Scala) gibi değerli hocaların kadrolarında bulanarak başarılarına devam eden, Beşiktaş'ta oynadığı sezonda, şampiyonlar Ligi UEFA kupası ve Ümit Milli Takım kadrolarında yer alan Beşiktaşlı ünlü futbolcu Salih AKKAYA şimdilerde yeşil sahaları bırakarak, hayali olan müzisyenliğe yöneldi.

beer-house-besiktas,-salih-akkaya,nostalji,-90’lar,muzik,eskimeyen-sarkilar,-besiktas-001.jpg

Çok sayıda hayranı olan Salih AKKAYA, çeşitli mekanlarda sahne alarak sevenlerinin ve müdavimlerinin kulaklarının pasını siliyor.

beer-house-besiktas,-salih-akkaya,nostalji,-90’lar,muzik,eskimeyen-sarkilar,-besiktas-002.jpgİstanbul’da, nostaljinin büyüsüne kapılacağınız ve zaman yolculuğu yapacağınız, Patika Group'a ait Beer House zincir cafelerin Beşiktaş şubesine davetlisiniz. BEER HOUSE Beşiktaş, ufak ama yeterli, harika müzik çalan, bira ve sohbetin en doğru adreslerinden biri olarak kendisini tanıtıyor. Yeşil sahalardan  nostaljik şarkılarla kalbinize dokunan sportmen yorumcu Salih Akkaya BEER HOUSE Beşiktaş’ta her Çarşamba sahne alıyor.

beer-house-besiktas,-salih-akkaya,nostalji,-90’lar,muzik,eskimeyen-sarkilar,-besiktas-003.jpg

Türk pop müziğinin zirvesi olan 90'lara ait parçalarla, kulaklarınızın pası silinirken dünya mutfağından seçkilerle de damaklarınız tatlanıyor.

beer-house-besiktas,-salih-akkaya,nostalji,-90’lar,muzik,eskimeyen-sarkilar,-besiktas-004.jpg90’ların Ruhunu İliklerinizde Hissedeceğiniz Bir Mekân olan BEER HOUSE Beşiktaş, "Tarkan'ın döktüğü güller, Emel'in hovardalıkları, Sezen'in komşu kızı, Hakan'ın Karası, Musti'nin arabası, İzel'in hasreti, Çelik'in ateşi, Yaşar'ın bir tanesi Ozan Orhon'un Oldu mu şimdisi ve Ege'nin hurma gözlüsü  ve bir çok anılarınızda kalan Türk pop müziğinin Zirvesi’ndeki 90lar'ın en güzel şarkıları BEER HOUSE Beşiktaş müdavimleri için Salih AKKAYA yorumu ile dinleyeceksiniz… 

beer-house-besiktas,-salih-akkaya,nostalji,-90’lar,muzik,eskimeyen-sarkilar,-besiktas-005.jpg

90’larda en çok sevilen ve en çok dinlenen neşeli şarkılardan tutun hüzünlü şarkılara 7 den 70’e herkesin sevdiği, söylediği şarkılarla nostalji kuşağında keyifli bir zaman  tünelinde kendinizi bulacağınız bir mekanda muhteşem yorumu unutamayacaksınız. 

beer-house-besiktas,-salih-akkaya,nostalji,-90’lar,muzik,eskimeyen-sarkilar,-besiktas-006.jpg90’ların nostalji şarkılarıyla kendinizi duygusal hissedeceğiniz bu güzel Cafe’de Tarkan şarkısı “Hepsi senin mi?” dese de sıradaki parçada Sertab “Şşşt şşt sakin ol, sinirlerine hakim ol” diyor. Türk pop müziğinin zirvesi olan 90'lara ait parçalarla kulaklarınızın pasını şimdi Salih AKKAYA siliniyor. 

beer-house-besiktas,-salih-akkaya,nostalji,-90’lar,muzik,eskimeyen-sarkilar,-besiktas-007.jpgİçkilerin, ambiyansın, müziklerin, çalışan arkadaşların, gelen insanların her şeyin neredeyse “Mutluluk Resmi” gibi olduğu ferah şahane bir mekan tercih sebebiniz olacak. Fiyatlar uygun ve her zaman dolu olan bir mekan. Erken saatlerde gelmezseniz ayakta kalmanız yüksek ihtimal. Beşiktaş’a farklı bir soluk getiren mekan, dizaynı gayet güzel, menüsü yeterli, alkol fiyatları uygun, dış mekanda oturma imkanı da sunuyor.

beer-house-besiktas,-salih-akkaya,nostalji,-90’lar,muzik,eskimeyen-sarkilar,-besiktas-008.jpg

ilk albümünü 1992'de piyasaya çıkaran Ozan Orhon'un albümdeki Saman Alevi, Ortada Kuyu Var, Zeynep ve Oldu mu Şimdi? şarkılarıya hatırlıyoruz. Sevilen sanatçı Ozan Orhon, BEER HOUSE Beşiktaş'ta, Salih Akkaya'nın muhteşem sesiyle Nostalji gecesine katıldı. Geceda Salih  Akkaya'nın yanına giderek gitarı alan Ozan Orhon  bu gece senin çıktığını duyunca koşup geldim dedi. Bir de sil baştan başlamak lazım adlı şarkıyı birlikte seslendirdiler. Nereye giderseniz gidin, her zaman buraya dönmek isteyeceksiniz. Enerjiyi doruklarda yaşamayı sevenlerin tercih ettiği bir mekan ve hoş sesiyle  Salih AKKAYA.

beer-house-besiktas,-salih-akkaya,nostalji,-90’lar,muzik,eskimeyen-sarkilar,-besiktas-009.jpg

Neredeyse 25 yıl geçmiş olmasına rağmen hala çok severek dinlenilen 90'ların Türkçe pop şarkılarıyla çok eğleneceğiniz bir Çarşamba  akşamında görüşmek üzere der, Gitarda Ali Fatih Yolcu, İrfan Soner Akkaya ve  muhteşem  yorumuyla  Salih Akkaya …

Adres Adres: Mecidiye Mahallesi, Osmanzade Sk. No:3, 34347 Beşiktaş/İstanbul

Beşiktaş çarşı içinde KARTAL Heykeli yanı

(0212) 260 96 53

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.