23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YILBAŞI GECESİ İÇİN DAHİLL İSTANBUL

Dahill İstanbul, eşsiz Boğaz manzarası ve eğlenceyi birleştirerek, yılbaşı gecesi de benzersiz bir misafirperverlik sunuyor

YILBAŞI GECESİ İÇİN DAHİLL İSTANBUL

01 Aralık 2009 / 17:52

TURİZMİN SESİ
Eşsiz Boğaz manzarası, muhteşem yemekler, sınırsız eğlence ve birçok şeyi bir arada bulabileceğiniz keyifli bir yılbaşı gecesi için Dahill İstanbul, sizleri bekliyor. Türk damak tadıyla Akdeniz ve Rumeli mutfağını yaratıcı lezzetleri ile buluşturan Dahill İstanbul, yılbaşı gecesi için misafirlerine eşsiz bir mönü sunuyor.

2009 yılını uğurlamaya hazırlandığınız son saatlerde Dahill İstanbul'da, DJ ile yemek müziği eşliğinde geceye başlayabilir, GRUP DİNAMİT ile eğlenceyi sınırsız yaşayabilirsiniz.

Ferah atmosferi ve muhteşem manzarası ile Yıldız Korusu'nun içerisinde hizmet veren Dahill İstanbul, GRUP DİNAMİT'in 80'lı ve 90'lı yıllarının yerli-yabancı pop şarkıları ile misafirlerinin zevk ve beğenilerine aynı anda hitap edecek. 2010 yılının eğlencelerle karşılandığı ilk dakikalarda Oryantal Dans Show misafirler için ayrı bir sürpriz olacak.

Gecede yaşanacak çekilişler eğlencenize eğlence katmaya devam ederken, aynı zamanda açık alanda Boğaz'a karşı servis edilecek sıcak şarap, sucuk, kestane partisi ve sıcak çorba servisi 2010 yılına keyifli bir giriş yapmanızı sağlayacak.

Yılbaşı gecesi çılgınca eğlenmek, yeni yılın ilk sabahını dans ederek karşılamak isteyenler için Dahill İstanbul, yılbaşı gecesini adeta bir şenliğe dönüştürüyor…

Rezervasyon: 0212 227 49 28 / www.dahillistanbul.com
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.