22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YILBAŞI PROGRAMINIZ TATİL.COM'DAN!

MetGlobal bünyesinde faaliyet gösteren tur operatörü Tatil.com, bu yıl da yeni yıla farklı destinasyonlarda girmek isteyen tatilcilere çok cazip yurt içi ve yurt dışı seçenekleri sunuyor

Yılbaşı programınız Tatil.com'dan!

12 Aralık 2014 / 02:00

TURİZMİN SESİ

Yılbaşının Çarşamba gününe denk gelmesiyle birlikte tatilciler, 2015'i yurt dışında karşılamak için hafta içini tatile dahil edip yılbaşı tatilini altı güne çıkardı. Tatil.com da, avantajlı yurt dışı alternatifleriyle yılbaşında uzak diyarları hayal edenleri mutlu edecek alternatifler ile tatilcilerin karşısına çıkıyor. 
 
Yurt dışına gidenlerin ilk tercihi Dubai
Tatil.com Genel Müdürü Levent Çardaklı, yılbaşı seyahat rotalarında bu yıl büyük bir çeşitlilik ile karşılaştıklarını, Ortadoğu'dan Avrupa ve Uzak Doğu'ya kadar farklı bölgelere yönelik taleplerin olduğunu belirterek şunları söyledi: “Dubai, yılbaşını hafta sonu ile birleştirerek yurt dışı planları yapanların en çok merak ettiği ve bilgi almak istediği destinasyonlar arasında. Dubai'yi ise İtalya ve Benelüks-Paris turları takip ediyor. Senelik izinlerinin bir bölümünü kullanarak uzak destinasyonları tercih edenler ise, ağırlıklı olarak şu an 399 avrodan başlayan fiyatlar ile sunduğumuz Bangkok-Pattaya turunu seçiyor. Kuzey Kıbrıs'ta balo ve canlı müzik keyfi sunan tesisler de yine bu yılın popüler yılbaşı seçeneklerinden. Serdar Ortaç, Sibel Can, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Aşkın Nur Yengi, Kubat ve Ebru Yaşar gibi sevilen sanatçıların gala programları kapsamında sahne alacağı oteller, 2 gece-3 gün konaklama, uçak ve transfer hizmetleri dahil 345 avrodan başlayan fiyatlar ile Tatil.com müşterilerini ağırlıyor.” 
 
Dubai: 30 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek 849 avrodan başlayan 4 gece 5 günlük tur, kış ortasında deniz, güneş ve kum tatili yapmak isteyenlere hitap ediyor. Emirates Towers'dan dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajı ile başlayan panoramik şehir turu, Çöl Safari, Dubai İkonları, Marine Cruise, Burj Khalifa At the Top & Dubai Mall ve Abu Dhabi & Central Souq gibi ekstra turlar ile devam ediyor. 
 
Benelüks-Paris: 29 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek 549 avrodan başlayan 7 gece 8 günlük tur, romantik ve şairane bir yılbaşı tatili tercih edenlere hitap ediyor. Brüksel, Paris, Lüksemburg, Köln ve Amsterdam şehir turları, Paris ikonları ve Seine Nehri, Paris by Night, Mouilen Rouge, Disneyland , Marken & Volendam ve Grand Holland ekstra turlarıyla renkleniyor. 
Amalfi Kıyıları-Napoli: 30 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek 299 avrodan başlayan 3 gece 4 günlük tur, yılbaşını Akdeniz sahillerinde geçirmek isteyenlere hitap ediyor. Pozilipo, Mergellina, Plebiscito Meydanı, Trieste Tirentino Meydanı ve Toledo Caddesi'ni kapsayan Napoli şehir turu, arzu eden misafirler için Amalfi, Positano, Ravello, Capri Adası ve Pompei ekstra turlarıyla destekleniyor. 
 
Bangkok-Pattaya: 28 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek 749 avrodan başlayan 4 gece, 6 günlük tur, Uzak Doğu'nun hem kültürünü hem de doğasını keşfetmek isteyenlere hitap ediyor. Çin Mahallesi, Çicek Pazarı, Mücevher Fabrikası gibi egzotik mekanları kapsayan panoramik şehir turu ve turkuaz deniz ile beyaz kumların buluştuğu Pattaya durağı, Patpong Gece Pazarı, Yüzen Çarşı, Siam Niramit Show & Asiatique Riverfront Gece Pazarı, Alcazar Show, Mercan Adası gibi çok sayıda ekstra tur ile destekleniyor. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.