22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YILDIZLI TURKCELL GECELERİ

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen “Yıldızlı Turkcell Geceleri”, Bodrum'u müzik dünyasının en parlak yıldızlarıyla buluşturmaya devam ediyor

YILDIZLI TURKCELL GECELERİ

07 Ağustos 2009 / 17:27

TURİZMİN SESİ
“Yıldızlı Turkcell Geceleri”nde 8 Ağustos akşamı ünlü sanatçı Kenan Doğulu yeni albümü “Patron”la hayranlarının karşısına çıkacak. Bodrum Antik Tiyatro, büyüleyici atmosferiyle Türkiye'nin ve dünyanın ünlü yıldızlarını bu tarihi mekanda ağırlamaya devam ediyor. Yıldızlı Turkcell Geceleri'nde dünya müziğinin usta yorumcusu Jose Feliciano&Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker 14 Ağustos'ta; dünyayı kendine hayran bırakan Anadolu Ateşi ise 15 Ağustos'taki muhteşem gösterisiyle Yıldızlı Turkcell Geceleri'nde parlayacak.

Restorasyon çalışmalarının ardından 2003 yılında sanatseverlere kapılarını açan Bodrum Antik Tiyatro, o günden bu güne “Yıldızlı Turkcell Geceleri”ne ev sahipliği yapıyor. Turkcell ve Ericsson Türkiye'nin desteğiyle 1998'de toplumsal değerlerimizi geliştirme, kültür ve sanat mirasımızı koruyup ülkemize geri kazandırma amacıyla Mindos Kapı restorasyonuyla başlayan proje, limandaki Osmanlı Kalesi'nin onarımıyla sürdü. Ardından, Haziran 2002'de Bodrum Antik Tiyatro restorasyonu geldi. Helen döneminden günümüze ulaşan önemli kalıntılardan biri olan Bodrum Antik Tiyatro, 3 bin kişilik kapasitesiyle bugün çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

BKM organizasyonuyla gerçekleştirilen “Yıldızlı Turkcell Geceleri” biletleri, Biletix'in Kaleönü, İskele Market, Marina Yacht Club, Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi, Antik Tiyatro gişelerinden ve Biletix'den satın alınabiliyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.