05 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

YILLANMIŞ BOYACI SANDIĞI YENİLENDİ

The Marmara Collection Boyacı Sandığı Tasarım Yarışması Ödül Töreni ,The Marmara Collection CEOsu Hüseyin Öztürk, The Marmara Taksim Genel Müdürü Ata Eremsoy, The Marmara Collection Pazarlama Direktörü Miriam Dinç ev sahipliğinde gerçekleşti

YILLANMIŞ BOYACI SANDIĞI YENİLENDİ

21 Aralık 2011 / 10:29

TURİZMİN SESİ-ARTİN ŞİRİNPINAR


The Marmara Collection Boyacı Sandığı Tasarım Yarışması Ödül Töreni ,The Marmara Collection CEO'su Hüseyin Öztürk, The Marmara Taksim Genel Müdürü Ata Eremsoy, The Marmara Collection Pazarlama Direktörü Miriam Dinç ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yıllanmış Boyacı Sandığı
The Marmara Taksim'de kullanılan meşhur Boyacı Sandığı'nın yeniden tasarlandığı Üniversitelerin Endüstriyel Tasarım, Mimarlık ve Güzel Sanatlar lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katıldığı yarışmada ödüller sahiplerini buldu.



Hüseyin ÖZTÜRK
The Marmara Collection CEO'su Hüseyin ÖZTÜRK ödül töreninde şunları söyledi; İstanbul'un simgelerinden The Marmara Taksim, dünyaca ünlü tasarımcı ve iç mimar Dan Kwan imzasını taşıyan, Türk sanatı ve kültürünün “modern” ile harmanlanmasından oluşan yeni yüzüyle ziyaretçilerine hizmet veriyor. Restoranlarından lobisine, resepsiyonundan toplantı odalarına uzanan yelpazede birçok noktası farklı dokunuş ile yenilenen The Marmara Taksim'in simge haline gelen boyacı sandığının da otantik tasarımına sadık kalınarak yeniden yorumlanmasının gerekliliğine inanarak yola çıktığımız *Boyacı Sandığı Tasarım Yarışması*sonuçlandı. Kendilerini kutluyor ve ödüllerini takdim ediyoruz.

Miriam DİNÇ
Boyacı Sandığı Tasarım Yarışması Ödül Töreninde kazananları 3.den başlayarak açıklayan Miriam Dinç (The Marmara Collection Pazarlama Direktörü) ''The Marmara Collection'ın düzenlediği The Marmara Taksim'in girişinde bulunan ayakkabı boyacı sandığının, otantik boyacı sandığı tasarımına sadık kalınarak misafir sandalyesi ile beraber yeniden tasarlandığı tasarım yarışması sonuçlandı ödülleri sahiplerine takdim ediyor ve kendilerini kutluyoruz.''dedi. Önce mansiyonları çağıran Dinç salonda bulunmadıklarını anlayınca, 3.2. ve 1. Kazananları açıkladı.

Ata EREMSOY
Üniversitelerin lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmanın ödül töreninde konuşma yapan The Marmara Taksim Genel Müdürü Ata Eremsoy 'Öğrencilerinizin okul sonrası yaşamları için ciddi bir tecrübe ve önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu düşündüğümüz bu yarışmada profesyonel yaşama atılmaya hazırlanan öğrencilerimize destek olmak en büyük amacımızdı. Birinci olan yarışmacımıza en büyük ödül, tasarladığı boyacı sandığının kentin simgesi haline gelen The Marmara Taksim'de kullanılarak İstanbul'a miras kalacak olmasıdır' dedi.

Genç tasarımcıları teşvik etmek için düzenlenen yarışmada

1-birinci olan Muhammed Emre Kılıç The Marmara Manhattan dâhil olmak üzere, kendi seçeceği bir The Marmara Collection otelinde 1 hafta çift kişilik konaklama ve uçak bileti kazandı.

2-İkinci olan Halil Taha Kılıç The Marmara Taksim'de 1 gece çift kişilik konaklama,

3-üçüncülük ödülünü kazanan Burak Koçak ise The Marmara Taksim Tuti Restaurant'ta çift kişilik 1 akşam yemeği kazandı.
The Marmara Collection Merkez Ofis Tel: 0 212 334 84 15

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.