22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YILLIK 20 MİLYON’DAN FAZLA KİŞİ OTEL ARAYIŞINI NEREDEKAL.COM’DAN GERÇEKLEŞTİRİYOR

İnternetin ve dolayısıyla mobilin hayatımızın hemen her alanında etkin olduğu günümüzde, seyahat severlerin tüketici alışkanlıkları da değişmeye başladı

Yıllık 20 Milyon’dan fazla kişi otel arayışını Neredekal.com’dan gerçekleştiriyor

06 Nisan 2018 Cuma 14:53

TURİZMİN SESİ


Eskiden olduğu gibi bir cadde boyunca yürüyüp acente-acente dolaşıp tek tek fiyat alan misafir potansiyeli yok denecek kadar azaldı. Hatta bir acenteye gidip ben bu oteli satın alacağım diyen kararlı misafirler de! Zamanla yarışılan bir ortamda çalışıyor olmaktan ve hayatın hızlı akışı nedeniyle artık tüketici, kısa sürede daha fazla bilgiye ulaşıp, tercih edebileceği otele de en uygun ödemeyi yapmak peşinde! Bu da metasearch olarak ifade edilen, gidilecek bölge ve o bölgedeki otelleri listeleyen, oteller hakkında detaylı bilgi ile bol bol tüketici yorumlarına yer veren ve aynı otel için en uygun fiyatı tüketici lehine birçok kanaldan araştırıp anında görüntüleyen, Meta arama sitelerini ön plana çıkarmaya başladı.

IATI de websitesinde, satış avantajlarını daha çok vurgulamak ve daha çok kişiye ulaşmak adına Türkiye’nin ödüllü tatil ve konaklama rehberi olan Neredekal.com ile değerli bir işbirliği gerçekleştirmeyi tercih etti.

Bu değerli işbirliği için IATI Konaklama Direktörü Bahadır Gerçek yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin ilk ve ödüllü metasearch sitesi Neredekal.com ile işbirliğine giderek tüketiciye vereceğimiz hizmetlerin kalitesini arttırmayı hedefledik. Fiyat karşılaştırma özelliği, oteller için tarafsız misafir yorumları ve blog yazıları sayesinde partner otellerimiz websitelerine bundan sonra çok daha fazla trafik çekebilecek. Yıllık 20 Milyon’dan fazla kişi otel arayışını Neredekal.com’dan gerçekleştiriyor. Çağrı ve taleplerini satışa döndürme oranları da %30 seviyesinde. Türkiye’nin ilk metasearch sitesi olarak, 1000’den fazla bölgede 15.000’e yakın otel portföyleri de bulunuyor. Partnerlerine her sene 350 Milyon TL’nin üzerinde bir rezervasyon değeri aktaran Neredekal.com’un IATI için de, mevcut potansiyelimizi geliştirme ve satışlarımızı arttırma anlamında son derece değerli bir partner olacağını belirtmeliyim.” dedi.

İşbirliği hakkında Neredekal.com Pazarlama Müdürü Çağdaş Polat, “Türkiye’nin turizm sektörü için en değerli şirketlerinden IATI ile işbirliğine girmiş olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Türkiye’nin ilk metasearch sitesi olarak değerli partnerimiz IATI’nin iş geliştirmesi, satışlarının arttırılması ve müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşıma adına değerli katkılar sunacağımızı ifade etmeliyim. Bu işbirliğimizin her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.