28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

YOL BİSİKLETİ KAMPI BOOSTCAMP İÇİN PEDALLAR BU KEZ ANTALYA’DA ÇEVRİLİYOR

Yoğun ilgi gören yol bisikleti kampı BoostCamp, bu yıl ilk kez koşu, yüzme ve bisiklet kampı konseptiyle Antalya’da gerçekleşiyor

Yol bisikleti kampı BoostCamp için pedallar bu kez Antalya’da çevriliyor

01 Ekim 2021 Cuma 13:32

TURİZMİN SESİ

3 Ekim tarihine kadar devam edecek kampta, sporcuları zorlu etapların yanı sıra eğitimler ve renkli atölyeler de bekliyor. İnsan odaklı yaklaşımı ve değer üreten projeleriyle Türkiye’yi geleceğe taşıyan Türk Telekom, sporun ve sporcuların yanında yer almayı sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Marmaris ve Kapadokya’da Türk Telekom Prime sponsorluğunda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören yol bisikleti kampı BoostCamp, bu yıl ilk kez koşu, yüzme ve bisiklet kampı ile zenginleştirilen “fast track” konseptiyle Antalya’da gerçekleşiyor. Yol bisikletçilerinin en önemli hazırlık kampı olarak bilinen BoostCamp, yine Türk Telekom Prime’ın desteğiyle 3 Ekim tarihine kadar sürecek. 

Bu yıl kampta 100’ün üzerinde sporcu, 4 gün boyunca farklı rotalarda hem triatletler için hem de bisikletçiler için farklılaştırılmış mesafe ve hız grupları seçenekleri ile mücadele edecek. 

Türk Telekom Prime Rotası’na özel sürprizler

Belek bölgesi çıkışlı rotalarda sürüşler, Alanya, Aspendos, Düden, Manavgat ve Oymapınar çevresinde yapılacak. Kampın ilk günü ‘Türk Telekom Prime Rotası’ olarak adlandırılan Aspendos rotasında katılımcılar, sürprizlerle dolu prime ayrıcalıklarını yaşayacak. Zorlu rota sonunda sporcular, keyifli atıştırmalıklar ve müzik eşliğinde Türk Telekom Prime’ın lounge alanında manzaranın tadını çıkaracaklar.

Büyük çoğunluğu sıcak asfaltta yaşanacak mücadelelerin yanı sıra yarışlarda triatletler için özel koşu ve yüzme etapları yer alacak.  Triatletler için ayrıca özel expo yolunda interval ve tempo antrenmanı yapma imkânı sağlanacak. 

Yarışlarda kıyasıya mücadele edecek sporcular, öğleden sonra ve akşamları kamp alanında düzenlenecek eğitimlere ve atölye çalışmalarına katılacak.  Türk Telekom Prime ayrıcalıklarıyla heyecanlı ve birbirinden farklı aktivitelerle dolu bir kamp dönemi geçirecek olan katılımcılar, merak ettikleri konuları alanında uzman isimlere sorabilecek. 


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.