22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YÖRSİAD RUNATOLİA MARATONUNDA

Antalya’da bu yıl 10.’su gerçekleştirilen Runatolia Maratonu’na katılan YÖRSİAD ( Yörük Sanayici İş Adamları Derneği ) farkındalık yaratmak amacıyla AÇEV ( Anne Çocuk Eğitim Vakfı ) için koştu

Yörsiad Runatolia Maratonunda

01 Mart 2015 / 13:22

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-ANTALYA

Cam Piramit önünden startı verilen ve  binlerce kişinin koştuğu Runatolia Maratonu’a başta YÖRSİAD Başkanı Semih Beken olmak üzere, Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile AÇEV Genel Müdürü Nalan Yalçın ve AÇEV yetkilileri de katıldı. AÇEV adına koşan YÖRSİAD üyeleri bağışlarını da AÇEV adına yaparken, burada elde edilen gelir Vakfın okuma yazma bilmeyen kadınlar için yaptığı projesine destek sağlayacak.
 
yorsiad-,runatolia-maratonu,acev,2.jpg
 
YÖRSAİD Başkanı Semih Beken, yaptığı açıklamada, “Bugün AÇEV ile YÖRSİAD’ın ortak projesi için buradayız. Anne Çocuk Eğitim Vakfının okuma yazma bilmeyen kadınlarımız için yaptığı proje kapsamında hem bağış anlamında, hem de farkındalık yaratma anlamında beraber koşuyoruz. Burada toplamış olduğumuz bağışlar ile birçok kişiye eğitim fırsatı verilecek. Burada 70 arkadaşımız ile koşuyoruz. Bu 70 arkadaşımız ile gurur duyuyoruz. Bu proje AÇEV ile YÖRSİAD arasındaki ilk proje. İnanıyorum ki, bunun devamı gelecek” dedi.
 
yorsiad-,runatolia-maratonu,acev,3.jpg
 
Koşuya katılan AÇEV Genel Müdürü Nalan Yalçın, ise YÖRSİAD’a verdikleri destek için teşekkür ederek, “Runatolia için Antalya’dayız. Biz AÇEV olarak kadınların okuryazarlığının desteklenmesi, kadınlarımızın güçlenmesi için çalışıyoruz. Bu konuda Antalya’da YÖRSİAD’ın büyük desteğini görüyoruz. Bugün burada hep birlikte bu koşuya katılıyoruz. Bundan sonra YÖRSİAD ile yapacağımız projelerimiz için daha da heyecanlıyız. Bu konuda herkesi desteğe davet ediyorum. Bu projemizde bizleri yalnız bırakmayan başta YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ile Yönetim Kurulu üyesi Aykut Ege olmak üzere tüm yönetim Kuruluna ve üyelerine teşekkür etmek istiyorum. İş dünyası ve sivil toplumun bir arada yürümesi çok önemli. İş dünyasının AÇEV’e yaptığı destek çok önemli” dedi.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.