22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YÖRSİAD’A BÜYÜKELÇİ ZİYARETİ

KKTC Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette KKTC Antalya temsilcisi Münir Erer Korman'da hazır bulundu.

YÖRSİAD’A BÜYÜKELÇİ ZİYARETİ

03 Nisan 2012 / 18:34

TURİZMİN SESİ
HABER MERKEZİ-Konuk Büyükelçiyi YÖRSİAD Başkan Yardımcısı Musa Taşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri Aykut Ege ve Okan Aktaş karşıladı.

Konuk Büyükelçiye keyfiye hediye ettiler
Son dönem KKTC ile Yörük Sanayici ve İş Adamlarının gerek kültürel gerekse de ekonomik anlamda çok yakın ilişkiler kurduklarını belirten Büyükelçi Lakadamyalı, bu konudaki teşekkürlerini sundu. YÖRSİAD Başkan Yardımcısı Musa Taşkın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Konuk Büyükelçiye Keyfiye hediye ettiler.

YÖRSİAD Başkan Yardımcısı Musa Taşkın, dernek olarak KKTC ile süren ekonomik ve kültürel ilişkilerin devam edeceğini belirtirken, İş adamları olarak KKTC'ye yapmayı planladıkları yeni yatırımlar için çalışmalar içinde olduklarını söyledi ve konu hakkında KKTC Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı'yı bilgilendirdi.

Karşılıklı ziyaretler sürecek
YÖRSİAD, geçtiğimiz Mart ayı içerisinde bir Kıbrıs ziyareti gerçekleştirmiş ve Başbakan İrsen Küçük, Çalışma Bakanı Şerife Ünverdi ile Ticaret ve Sanayi Odalarının Başkanları ile birçok sivil toplum kuruluşunu ziyaret etmişlerdi. Ardından Başbakan İrsen Küçük ile Çalışma Bakanı Şerife Ünverdi YÖRSİAD'ın davetlisi olarak Antalya'ya bir ziyaret gerçekleştirmişti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.