22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YÖRÜK PARKI’NDAN KAHVERENGİ TABELA TEŞEKKÜRÜ

Yörük Parkı artık Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışma ile Kahverengi renkli olan levhalarda yer almaya başlad

Yörük Parkı’ndan Kahverengi Tabela Teşekkürü

12 Kasım 2015 / 08:44

TURİZMİN SESİ

1980’li yılların başından bu yana Kemer’de hizmet veren ve Kemer’in simgesi haline gelen; her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Yörük Parkı artık Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışma ile Kahverengi renkli olan levhalarda yer almaya başladı. Kemer’in çeşitli kavşaklarına yerleştirilen Yörük Parkı adının verildiği Kahverengi tabelalar turistlerin bu özel mekâna gelmelerini ve ziyaret etmelerini de kolaylaştırdı. Kahverengi ile gösterilen tabelalar bölgenin tarihi, turistik veya doğal güzellikler olan bir yer olduğunu belirtiyor. 

yoruk-parki,-antalya-buyuksehir-belediyesine-ve-baskan-menderes-turel-,3.jpg
 
Yaptıkları yazışmalar sonrasında Kahverengi tabela isteğinin Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yörük Parkı Sahiplerinden Cemal Şahin İyicil, Antalya Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Menderes Türel’e teşekkürlerini sundu.Konu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Cemal Şahin İyicil, “Yörük Parkı’nı bulmak isteyen ziyaretçilerimizin bizleri bulmakta zorluk çektiğini uzun zamandır görmekteydik. Bu konuda kısa bir süre önce Büyükşehir Belediyemize yaptığımız yazılı başvuru sonrasında gelen olumlu yanıt bizleri çok mutlu ve onure etti. Kemer için sembol olmuş Yörük Parkı’nın bu şekilde tanıtılmasının, ziyaretçilerin buraya bu tabelalar ile birlikte yönlendirilmesinin çok olumlu olduğu kanaatindeyiz.
 
yoruk-parki,-antalya-buyuksehir-belediyesine-ve-baskan-menderes-turel-,2.jpg
 
Şehrin içinde belli bir bölgede sıkışıp kalan konularımızın, Kemer’e gelen ziyaretçilerimizin bundan böyle, kahverengi tanıtım tabelalarının önümüzdeki dönem daha da artması ile daha fazla parkımızı ziyaret edecekleri inancındayım. Bu çalışmadan dolayı emeği geçenlere çok çok teşekkür ediyoruz.  Bu konuda Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız Sayın Menderes Türel’e çok müteşekkiriz. Bazı kavşaklara konan bu yönlendirme tabelaları umarım daha da artacaktır. Bu amaçla çok sayıda ziyaretçi hem Kemer’e hem de parkımıza gelerek kültürümüzü yakından görme fırsatı yakalayacaklardır. Esasen Kemerin diğer noktaları ile D 400 üzerinde de olursa şehrin içinde sirkülasyon artışı da oluşturacağını düşünmekteyiz.” diye konuştu.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.