22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ZAFER HAVALİMANI’NIN TEMELİ ATILIYOR

Türkiye'nin dördüncü büyük havalimanı olması beklenen Zafer Havalimanı'nın inşaat temeli 22 Nisan'da atılıyor

ZAFER HAVALİMANI’NIN TEMELİ ATILIYOR

23 Nisan 2011 / 00:26

TURİZMİN SESİ
Havalimanının iç turizmin çeşitlendirilip, yurda yayılması politikasına hizmet ederek, Türkiye'nin önemli termal kaynaklarına sahip Afyonkarahisar ve bölgesine ciddi katı yapacağı belirtiliyor. Zafer Havalimanı, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerinin kesişme noktasında yer alacak. Bu konumuyla İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve Antalya Havalimanı' ndan sonra Türkiye' nin dördüncü büyük havalimanı olacağı kaydediliyor.

Oruçoğlu Thermal Resort Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Yunus Gürkan 22 Nisan'da atılacak temelle birlikte havalimanının bölgede yatırım faaliyetlerinin de önem kazanacağını belirtiyor. Afyonkarahisar'da, termal sular ve kaplıca tedavisi konusunda 19 yıllık bir deneyime sahip olduklarını anımsatan Gürkan havalimanıyla ilgili şu bilgileri veriyor: “Zafer Havalimanı projesinin gerçeğe dönüşmesi bizim için oldukça büyük önem taşıyor. Yılın 12 ayı hem yurt içinden hem de yurt dışından farklı ülkelerden tedavi amaçlı otelimizi tercih eden misafirleri ağırlıyoruz.

Ulaşım sıkıntısının aşılması için yapılan bu yatırımla birlikte mevcut misafirlerimizin yanı sıra, yeni pazarlara da açılmak bizim için olduğu kadar bölgenin tanıtımı için de önemlidir. Bizlere düşen özellikle yurt dışından gelecek misafirlerin taleplerini, ihtiyaçlarını yüksek standartlarda karşılayabilmek ve tesislerimizin yanı sıra bölgenin de sahip olduğu zenginlikleri tanıtabilmektir.”
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.